Yoga Design Lab – нова продуктова линия в YOGA Premium

Yoga Design Lab

Щастливи сме да ти споделим, че от днес в продуктовия ни асортимент може да откриеш постелките за йога на Yoga Design Lab – описани от списанията Harper’s Bazaar и Vogue като “невероятни произедения на изкуството”.

 

Каучукова постелка за йога от Yoga Design Lab

 

ВИЖ ПРОДУКТИТЕ

 

Историята на бранда започва през 2014-та година, когато Чад Търнър – сърфист и йога практикуващ, събира всички необходими вещи, продава останалите и заминава за остров Бали, ръководен от идеята да създаде естетичен и мултифункционален йога мат.

 

Бях седнал в дъното на студио, в което се провеждаше йога клас, по време на почивка в Убуд, Бали. Оглеждайки се, видях само море от неоригинални, произведени на конвейер, твърди и неугледни йога постелки. Мислите в главата ми тогава бяха, че трябва да има начин за създаване на високофункционален продукт, който освен всичко да е и естетически красив. Така пътуването започна. Накратко, продадох моите неща, опаковах няколко торбички и се преместих в Бали с целта да създам зашеметяваща линия от йога постелки, които да вдъхновяват повече хора да се приветстват йога като част от живота си.

 

екипът на Yoga Design Lab

 

Постелките на Yoga Design Lab са произведени от 100% натурален каучук, добиван във Виетнам.

 

Микрофибърното покритие, което служи и за основа на великолепните дизайни, е изработено от рециклирани пластмасови бутилки.

Мастилата, съставящи красивите геометрични (и не само фигури) по лицевата част на постелките на YDL са на водна основа.

Технологията на съединяване на двете части – микрофибъра и каучука, е иновативна, като каучка бива нагрят предварително, след което върху него се поставя микрофибърното покритие. Целта – избягване употребата на токсични лепила, както и неприятната миризма, която оставят.

Микрофибърното покритие дава по-добро сцепление всеки път, когато започнеш да се изпотяваш по време на практиката си – давайки стабилност на всяка балансираща асана. Всъщност, колкото повече се потиш, толкова по-добро сцепление се образува между тялото ти и постелката.

 

ВИЖ ПРОДУКТИТЕ

 

Екологично чисти, биоразградими и без силикон, постелките са подходящи за машинно пране и лесно се сушат.

 

 

Разгледай четирите модела, които предоставяме на аудиторията на YOGA Premium и открий своето вдъхновение! Важно е да знаеш, че всяка Yoga Design Lab постелка идва с включена презрамка за носене, както и безплатна доставка!

 

каучукови постелки за йога

 

ВИЖ ПРОДУКТИТЕ

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *