За нас

Всяко хубаво нещо се ражда от определена нужда. Точно така се появи и YOGA Premium. 

Като уеб дизайнер, работещ 8 и повече часа в седяща позиция, винаги съм се стремяла към здравословния начин на живот и спортната активност. Така се стигна и до първото ми посещение в йога студио. За йога тогава знаех, че е повече от отличен начин да разтовариш тялото и съзнанието си. 

Още след първата си практика знаех, че това е моето нещо! Започнах все по-често да посещавам студиото и да опитвам нови направления в йога.

Тъй като начинът ми на живот е доста динамичен и често пътувам, открих, че бих могла да практикувам и от дома си (или хотелската стая). Затова и реших да се оборудвам с йога мат, блокове и опори, с които да допълня преживяването си и да имам комфорта на студиото навсякъде. 

Тогава се появи и нуждата – на българския пазар разнообразието от аксесоари за йога е не съвсем голямо. 

С годините натрупан опит в изграждането на онлайн магазини и брандове реших, че именно тук мога да оставя следа. Комбинирайки уменията си с новото си хоби, на бял свят се появи YOGA Premium. Защо Premium? Защото дълбоко вярвам, че всеки от нас заслужава най-доброто и дори в малките неща бихме могли да открием повод за усмивка, целенасоченост и отворено съзнание!

Петя Петкова ~ основател YOGA Premium